Send en E-mail til:

info@ellelund-have.dk

Ring til os på telefon:

​30 61 80 75

​✔ Højt serviceniveau

✔ 25 års erfaring

✔ Til private og erhverv

Få et gratis tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af have for boligejere

Mange vælger at få udført en renovering af have, hvis de har en ældre have, især hvis de lige har overtaget huset. Gamle planter bliver forgroede og skal skiftes. Nogle er måske placeret forkert fra starten af. Dertil kommer, at gamle græsplæner også kan behøve en udskiftning.

Gamle huse kan have behov for renovering af have

​Når vi udfører renovering af have, kan vi hjælpe med at skabe et flot resultat med nye planter imellem eksisterende planter. Nogle skal flyttes, andre kan beskæres og nogle må kasseres. Det er en samlet vurdering, som vi bliver enige om i fællesskab. Gamle haver kan være smukke og have en særlig stil, men skal måske blot have lidt fornyelse her og der, så stilen bevares.

Nye boligejere kan også benytte sig af renovering af have, hvis de ønsker en mere vedligeholdelsesvenlig have, der er nem og enkel at holde pæn. Måske skal der primært være græs, et par træer og nogle buske.​

Vi tilbyder råd og vejledning om nye træer og buske

​Andre ønsker flere bede med stauder og buske samt ekstra træer, men nogle finder det vanskeligt at vurdere, hvad der er bedst for dem ved renovering af have. Der kan være jord og andre forhold at tage hensyn til. Noget kan være vanskeligt at holde, mens andet kan vokse for voldsomt. Men vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i forbindelse med renovering af have.

Kontakt gerne Ellelund Have- og Anlægsservice telefon 30 61 80 75, eller send os en e-mail påinfo@ellelund-have.dk, hvis har behov for renovering af have i for eksempel Hjørring og Frederikshavn.

Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk