Send en E-mail til:

info@ellelund-have.dk

Ring til os på telefon:

​30 61 80 75

​✔ Højt serviceniveau

✔ 25 års erfaring

✔ Til private og erhverv

Få et gratis tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Haveservice og vedligeholdelse

Ellelund Have- og Anlægsservice udfører haveservice og vedligeholdelse af etablerede haver i blandt andet Hjørring og Frederikshavn. Vi udfører haveservice for både private boligejere og virksomheder, men også for offentlige institutioner.

Vi tilbyder haveservice i faste intervaller

​I forbindelse med haveservice kan vi blandt andet tilbyde løbende lugning, hækklipning, gødning og græsslåning, hvor vi fastsætter intervallerne efter dine behov hen over vækstsæsonen.

Vores haveservice kan også være en engangsgennemgang med eventuel lugning, hækklip og kantskæring af plæne med mere. Det kan for eksempel være, at det hele er blevet for uoverskueligt, eller at det bare har vokset dig over ørerne, så du ønsker hjælp til at gøre din have klar. Herefter kan du selv forsætte med den løbende vedligeholdelse.​

Der er også den mulighed, at du ganske enkelt bestiller et bestemt antal timer, og så udfører vi haveservice, indtil tiden er brugt. Det kan betyde, at du får udført mere arbejde end ved et tilbud på en bestemt opgave. Men i særlige tilfælde kan det naturligvis blive modsat.

Du kan vælge at ordne noget og lade os klare resten

​Du kan også vælge at gøre noget selv. Måske ønsker du, at vi kun varetager det fysisk hårde arbejde, eller måske ønsker du, at vi skal tage os af de lidt mere vanskelige opgaver inden for haveservice. Det kan også være, at du vil have os til at ordne de kedeligste opgaver.

Kontakt Ellelund Have- og Anlægsservice telefon 30 61 80 75, eller skriv på e-mail info@ellelund-have.dk, hvis du ønsker at høre, hvad vi kan tilbyde inden for haveservice.​​

Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk