Send en E-mail til:

info@ellelund-have.dk

Ring til os på telefon:

​30 61 80 75

Få et gratis tilbud

Udfyld denne lille kontaktformular, så vil vi ringe dig op med henblik på at udforme et uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsservice Nordjylland

​Ellelund Have- og Anlægsservice i Hjørring, har stor erfaring som med alle typer af anlægsservice. En anlægsgartner kan anlægge en ny have, renovere en etableret have, vedligeholde en have og vejlede om nyanlæg eller ændringer i en have.

Få gjort din uoverskuelige have overskuelig med anlægsservice

​Ellelund Have- og Anlægsservice kan blandt andet så græs eller lægge rullegræs samt lave et omhyggeligt forarbejde, så slutresultatet bliver pænt og ordentligt. Du kan også få en foretaget en engangs gennemgang med lugning, hækklip og kantskæring af græsplænen og anden anlægsservice, eller vi kan varetage den løbende vedligeholdelse.

Det kan også være, at du har købt et ældre hus, hvor haven trænger til en større eller mindre renovering. Noget kan være slidt, andet kan være forgroet eller forvokset, og atter andet er måske placeret uhensigtsmæssigt, men det kan en anlægsgartner finde en løsning på. Du vil måske blive overrasket over, hvor flot din have kan blive ved mindre ændringer.​

Kontakt os for råd og vejledning

​En særlig form for anlægsservice er, hvis du selv ønsker at ordne din have, men ønsker råd og vejledning af en anlægsgartner, så kan du bestille konsulentservice, hvor vi gennemgår din have. Vi plejer at kunne gennemgå de fleste haver på en times tid. Derefter har du en plan, der ikke ender galt.

Ring til Ellelund Have- og Anlægsservice på telefon 30 61 80 75, hvis du ønsker hjælp af en anlægsgartner i blandt andet Hjørring og Frederikshavn. Du kan også skrive til os på info@ellelund-have.dk.

Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk