Send en E-mail til:

​info@ellelund-have.dk

Ring til os pĂĄ telefon:

​30 61 80 75

​✔ Højt serviceniveau

âś” 25 ĂĄrs erfaring

âś” Til private og erhverv

FĂĄ et gratis tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder

Græsplæner

Der er 2 måder at lave græsplæner på. Den tålmodige og den utålmodige...

​

Forarbejdet er det samme til begge modeller: Fræsning eller stennedlægning (traktorfræser der lægger gammel græs og ukrudt ca. 30 cm under jorden), derefter rivning og tromling.​

​

Den TĂĄlmodige

Efter et godt forarbejde, såes plænen med en slags frø som passer til jorden. For at sikre det bedste resultat vælger vi, at så dobbelt så mange frø i som producenten anbefaler. Der bliver i samme omgang givet både gødning og kalk. Vælger man denne model, bør man være opmærksom på, at det tager lang tid at få en en hel færdig plæne varierende fra jordforhold, såtidspunkt og vejr (vand og temp.).

​

Den UtĂĄlmodige

Stadig flere vælger rullegræs, som giver et flot og færdigt resultat med det samme. Priserne på rullegræs er nemlig kommet ned i overkommelige beløb (jo flere større områder, desto billigere bliver m2 prisen).

​

Hvilken løsning skal du vælge, hvis du skal have ny plæne:

Jeg kan give et uforbeholdende tilbud på forberedelse (fræsning, planering, rivning, gødning og såning eller løsningen med rullegræs.

​

Læs mere om rullegræs

​

Anlægsservice

Hos ​Ellelund Have- og Anlægsservice udfører vi alle former for anlægsservice. Det kan være renovering eller etablering af ny have.

​

Læs mere om anlægsservice

Haveservice

Er din have goet til, og mangler du en hjælpende hånd med f.eks. lugning, kantning af plæne, græsslåning også videre, udfører jeg dette på timeløn.

​

Læs mere om haveservice

​

Renovering af have

Her kan vi hjælpe med at lave en gammel have "ny" igen. Når en have bliver gammel, vil der altid opstå problemer med placeringen, da forholdene ændrer sig med årene. Træer er blever meget store, og der er kommet skyggepladser, hvor der før var lyst. Det der engang var en god ide, er måske ikke så spændende mere. Vi ændrer os hele tiden og det gør vores have også.

​

Læs mere om renovering af have

​

​Nyanlæg

Vi aftaler en tid, hvor vi kan mødes og se på opgaven, så vi kan danne os et overblik over hvad der skal til, og hvad dine ønsker er. Vi giver et uforpligtende tilbud på græs, planter, arbejdsløn m.m. Ud fra dette kan vi aftale nærmere om tidspunkt og eventuelle ændringer.

​

Læs mere om nyanlæg

​

​​Haverådgivning

En konsulenttime, hvor jeg gennemgår din have, og du kan få svar på spørgsmål på beskæring, nye planter, flytning af planter, gødning med mere.

​

Læs mere om have rådgivning

​Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk