Send en E-mail til:

info@ellelund-have.dk

Ring til os på telefon:

​30 61 80 75

​✔ Højt serviceniveau

✔ 25 års erfaring

✔ Til private og erhverv

Få et gratis tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Profil

​Ellelund Have- & Anlægsservice

-startede jeg, Henrik Petersen, i marts 2009.

Jeg har mere end 25 års erfaring indenfor gartneri, og kender alt til planternes navne og optimale forhold mht. placering, jordforhold osv. Dette sikrer dig som kunde en korrekt og professionel betjening.

Vores første og største prioritet er at overholde aftalen om tid, pris og et resultat som lever op til kundens forventning. Deraf kommer vores motto: Have Til Tiden!

Min Baggrund

Jeg har siden jeg var 12 år gammel arbejdet i Gartneriet Solbakkens Blomster & Plantecenter, hvor mange også kender mig fra. Her var jeg i mange år ansvarlig for indkøb og salg af haveplanter, betjening af kunder råd og vejledning. Da Solbakkens ejer ville stoppe med anlægsarbejdet, og i stedet være i gartneriet, "byttede" vi arbejde og jeg startede op som selvstændig.

​Jeg har ingen ansatte, så det er altid mig selv der kommer ud til kunden. Jeg sikrer mig efter endt opgave, at vi er enige om resultatet er, som vi har aftalt, og at kunden er tilfreds. Er det nødvendigt ved større projekter, har jeg mulighed for at tilkalde andre samarbejdspartnerne og er selvfølgelig altid selv med.

Jeg holder mig altid opdateret omkring nye planter og tendenser på markedet. Have med bede, buske og træer er kommet på mode igen. Dette skyldes ikke mindst de mange have programmer i tv. Mange har opdaget, at havearbejde ikke er en uoverkommelig opgave, hvis det anlægges rigtig efter behov, og derefter kan være meget givende, afstressende og hyggeligt.

Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk