Send en E-mail til:

info@ellelund-have.dk

Ring til os på telefon:

​30 61 80 75

​✔ Højt serviceniveau

✔ 25 års erfaring

✔ Til private og erhverv

Få et gratis tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lægning af rullegræs i Nordjylland

Såning af græs og lægning af rullegræs

​Det kræver altid et omhyggeligt forarbejde, uagtet om der skal lægges rullegræs, eller der skal sås græs.

Hvis der har været græs før, skal der eventuelt rimmes af inden lægning af rullegræs, fordi en græsplæne hæver sig med årene. Der skal måske også fræses med en stennedlægger, så der kan kommer luft i jorden. Dertil kommer, at overskydende græstotter og større sten skal fjernes. Afslutningsvist skal der tromles og rives.

Rullegræs falder til i løbet af få dage

Vi leverer direkte på din adresse, efter det er skåret dagen før. Det er vigtigt, at det leverede rullegræs bliver lagt lige efter levering, så det ikke begynder at brænde.

Vi udfører lægning af rullegræs helt tæt, ligesom vi skærer til efter bede og fliser. Efter få dage vil dit nye rullegræs være faldet til, hvorved du ikke længere vil kunne se samlingerne. Men det er vigtigt at vande jævnligt alt efter vejret. Især de yderste kanter er udsatte for tørke, indtil rødderne i dit rullegræs har fæstnet sig ordentligt til jorden.​

Spar det hårde arbejde med lægning af rullegræs

​Det kræver lidt mere tålmodighed, når der skal sås nyt græs, og der vil endvidere komme ukrudt i en ny plæne, men det meste ukrudt blive overtaget af dit nye græs, når det bliver tæt.

Det er helt normalt, at det første græs kommer i små områder, men efter lidt tid vil det blive helt jævnt. Det er vigtigt at begynde at slå græs, når græsset får en vis højde, selvom plænen endnu ikke er tæt. Dette gør, at det spirende græs lettere kan få lys, at rodnettet forstærkes, og at flere ukrudtssorter vil blive hæmmet. Der skal derimod kun vandes i tørkeperioder.

Få en pris i dag

​Kontakt os på telefon 30 61 80 75 for at bestille lægning af rullegræs eller græssåning i blandt andet Hjørring og Frederikshavn.​

Åbningstider

Mandag til fredag: 8.00 - 17.30

Eller efter aftale.

Ellelund Have- og Anlægsservice

Ellelundsvej 47 - 9800 Hjørring

Telefon: 30 61 80 75

E-mail: info@ellelund-have.dk

CVR: 31991889

Ellelund Have og Anlægsservice
Ellelundsvej 47
9800 Hjørring
Tlf.: 30 61 80 75
CVR: 31991889
info@ellelund-have.dk